دانلود فایل ( اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی)

لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم

با سلام حضور مشتریان گرامی.شما به صفحه اختصاصی اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید.

اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی

هدف از این پایان نامه بررسی اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی می باشد

دانلود اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی

دانلود پایان نامه ماکارونی معیارهای کیفیت ماکارونی پایان نامه معیارهای کیفیت ماکارونی پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی تاثیر آرد سویا بر کیفیت ماکارونی تاثیر درجه حرارت بر کیفیت ماکارونی پایان نامه تولید ماکارونی پایان نامه فناوری تولید ماکارونی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 5305 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 130

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشدرشته صنایع غذایی

اثرات آرد سویا و درجه حرارت بر روی معیارهای کیفیت ماکارونی

 
چکیده:
اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد

ادامه مطلب


مطالب تصادفی